τηλεφωνικά κέντρα avaya

Η Avaya είναι μια παγκόσμια εταιρεία που κατασκευάζει δίκτυα υπολογιστών και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό για παγκόσμια επιχειρηματικά συστήματα επικοινωνιών .Με μεγάλη γκάμα τηλεφωνικών κέντρων για κάθε ανάγκη, συμβάλλει στη δημιουργία ενός πιο ευέλικτου εργατικού δυναμικού. Επιτρέπει στους εργαζόμενους να συνεργαστούν χωρίς περιορισμούς, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή : tablet, laptop, κλπ. Τα τηλεφωνικά κέντρα της Avaya αναπτύσσονται έξυπνα από 5-1000 συνδρομητές σε μία τοποθεσία. Μέσω δικτύου μπορούν να ενωθούν έως και 32 τέτοιες τοποθεσίες. Με ενσωματωμένες δυνατότητες εξοικονόμησης κόστους. Για παράδειγμα, εώς και 64 ταυτόχρονων συμμετοχών σε conference, ή καταγραφή κλήσεων και πολλά άλλα. Γίνεται η κορυφαία εταιρία στη κατηγορία των τηλεφωνικών κέντρων.

H NORMA TELECOM Α.Ε σε συνεργασία με την Avaya παρέχει τηλεφωνικά κέντρα και γενικά τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό. Προτείνει λύσεις στους πελάτες/συνεργάτες της αναλαμβάνει την σωστή εγκατάσταση και συντήρηση του εξοπλισμού της. Τα συστήματα είναι δοκιμασμένες λύσεις που μπορούν να επωφελήσουν τις εταιρίες. Επικοινωνήστε με κάποιον εκπρόσωπό μας στα στοιχεία που υπάρχουν στο κάτω μέρος της σελίδας. Εναλλακτικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ. Ρωτήστε μας για τις λύσεις που προτείνουμε σχετικά με τον εξοπλισμό της Avaya και τα τηλεφωνικά κέντρα. Ρωτήστε για τους προμηθευτές μας και ότι χρειάζεστε για την ποιότητα των συστημάτων μας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα της εταιρείας, τις δράσεις της και τις νέες συνεργασίες της μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Στο facebook και στο twitter.