Συστήματα επικοινωνίας Ericsson - Normatelecom

Ενημερωθείτε για τα συστήματα τηλεπικοινωνιών που παρέχει η Ericsson-LG

EricssonLG Enterprise είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους στη λύση επικοινωνιών των επιχειρήσεων. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην παγκόσμια αγορά. Μια επιχείρηση με 2 brand names συνώνυμα της παγκόσμιας καινοτομίας. Έχει καταφέρει να αναπτύξει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Ελληνικής Αγοράς. Διαθέτει στην αγορά μία πλήρη σειρά που απευθύνονται σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις (από 8 μέχρι 2.400 χρήστες). Καθιερώνει την ισχυρή θέση της μέσω της προηγμένης τεχνολογίας και ποικίλες περιοχές αναφοράς. Οι πλατφόρμες της, επιτρέπουν την αξιοποίηση των εξελιγμένων τηλεπικοινωνιακών δικτύων νέας γενιάς (FTTB/FTTH, 4G/4G+ κ.λπ.). Επιτρέπουν στις επιχειρήσεις -αλλά και στους καταναλωτές- να κεφαλαιοποιούν τις νέες δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρει το νέο περιβάλλον. Οι πλατφόρμες Ericsson LG, όχι μόνον αξιοποιούν τις υψηλές ταχύτητες επικοινωνίας των νέων δικτύων, αλλά επιτρέπουν την παροχή υπηρεσιών όπως (Cloud Telephony, Geographic redundancy, Contact Center, Call recording, Call Reporting, NMS). Επιπλέον επιτρέπουν την ενσωμάτωση εφαρμογών που αφορούν στο back office, όπως επίσης εφαρμογές που καλύπτουν το εξωτερικό περιβάλλον της επιχείρησης (CRM, Social Media κ.ά.), εφαρμογές που αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σύγχρονη επιχείρηση. Συνεχίζοντας τις προσπάθειές της, στόχος της είναι να εδραιώσει το εμπορικό σήμα iPECS ως κορυφαίο επικοινωνίας των επιχειρήσεων παροχής στον κόσμο.

Συστήματα Τηλεπικοινωνιών Ericsson-LG

H NORMA TELECOM Α.Ε σε συνεργασία με την Ericsson-LG παρέχει λύσεις στην επικοινωνία. Προτείνει λύσεις στους πελάτες/συνεργάτες της αναλαμβάνει την σωστή εγκατάσταση και συντήρηση του εξοπλισμού της. Επικοινωνήστε με κάποιον εκπρόσωπό μας στα στοιχεία που υπάρχουν στο κάτω μέρος της σελίδας. Εναλλακτικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ. Ρωτήστε μας για τις λύσεις που προτείνουμε σχετικά τον εξοπλισμό της Ericsson. Ρωτήστε για τους προμηθευτές μας και ότι χρειάζεστε για την ποιότητα των συστημάτων μας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα της εταιρείας, τις δράσεις της και τις νέες συνεργασίες της μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Στο facebook και στο twitter.