Συστήματα CCTV Bosch

Ενημερωθείτε για τα συστήματα CCTV της Bosch.

Η Bosch Security είναι μία εταιρία κολοσσός στο κομμάτι των Συστημάτων CCTV , με πλήρες φάσμα καινοτόμων λύσεων ασφαλείας βίντεο που υπερβαίνουν τις υψηλότερες απαιτήσεις ασφαλείας του σήμερα και προσφέρουν σαφή επιχειρηματικά πλεονεκτήματα πέρα από την ασφάλεια. Η ευρεία γκάμα των καμερών, σας επιτρέπει να δημιουργείτε λύσεις που παρέχουν έξυπνα δεδομένα για τη βελτίωση της ασφάλειας, την αύξηση της αποδοτικότητας και τη μείωση του κόστους. Με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία ανάλυσης βίντεο, ενσωματωμένη ως στάνταρ σε όλες τις κάμερες, παρέχει ακριβή ανάλυση κατάστασης με βάση την τεχνητή νοημοσύνη (AI). Το ισχυρό λογισμικό βίντεο (video analytics) είναι εξειδικευμένο στη διαχείριση και ανάλυση δεδομένων βίντεο για καλύτερη επίγνωση της κατάστασης. Η ολοκληρωμένη γκάμα αξιόπιστων λύσεων εγγραφής καλύπτει μικρές επιχειρήσεις έως μεγάλα εταιρικά συστήματα βίντεο.

H NORMA TELECOM Α.Ε σε συνεργασία με την Bosch παρέχει συστήματα CCTV. Προτείνει λύσεις στους πελάτες/συνεργάτες της αναλαμβάνει την σωστή εγκατάσταση και συντήρηση του εξοπλισμού της. Τα συστήματα CCTV είναι δοκιμασμένες λύσεις που μπορούν να επωφελήσουν τις εταιρίες. Επικοινωνήστε με κάποιον εκπρόσωπό μας στα στοιχεία που υπάρχουν στο κάτω μέρος της σελίδας. Εναλλακτικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ. Ρωτήστε μας για τις λύσεις που προτείνουμε σχετικά τον εξοπλισμό της Bosch και τα συστήματα CCTV. Ρωτήστε για τους προμηθευτές μας και ότι χρειάζεστε για την ποιότητα των συστημάτων μας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα της εταιρείας, τις δράσεις της και τις νέες συνεργασίες της μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Στο facebook και στο twitter.