ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ειδικευόμαστε στα Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης (CCTV), αναλογικών-ψηφιακών λύσεων, συστήματα Συναγερμού (Intrusion) & κατά της φωτιάς (FIRE) και συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control Systems).Η NORMA TELECOM A.E εκτός από το κομμάτι της τηλεπικοινωνίας διαθέτει καταρτισμένο προσωπικό στο κομμάτι των συστημάτων ασφαλείας. Είναι επίσημη αντιπρόσωπος της Bosch Security και της HIKVISION σε όλη την Ελλάδα και να προσφέρει ότι πιο καινοτόμο στο κομμάτι της ασφάλειας .

CCTV

Πιο συγκεκριμένα, Νέες τεχνολογίες ποιότητας & ανάλυσης εικόνας IP & analogue, για ανάλυση εικόνας έως 8mp.Λειτουργία σε χαμηλό φωτισμό (day/night) και με απόλυτο σκοτάδι (IR-LEDS) για να μην υπάρχει σημείο στην επιχείρησή σας ή στο σπίτι σας που να μην παρακολουθείται. Επιλέγοντας στις εγκαταστάσεις την σιγουριά και την ποιότητα της Hikvision , Bosch & Milesight προσφέρουμε ότι πιο καινοτόμο υπάρχει στο κομμάτι των συστημάτων CCTV.

IVMS HIKVISON

Το λογισμικό προγράμματος-πελάτη κινητού iVMS, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομακρυσμένη παρακολούθηση βίντεο πραγματικού χρόνου από ενσωματωμένο DVR, NVR, κάμερα δικτύου, κάμερα θόλου ταχύτητας δικτύου και αποκωδικοποιητή μέσω ασύρματου δικτύου, για την αναπαραγωγή αρχείων εγγραφής καθώς και για τη διεξαγωγή ελέγχου PTZ.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Στατιστικά λένε ότι, τα συστήματα συναγερμού είναι το καλύτερο αποτρεπτικό ενάντια στο 75% των πιθανών κινδύνων. Είναι πιο ευέλικτα από οποιονδήποτε security-φύλακα, πιο πιστά από οποιοδήποτε σκύλο-φύλακα! Με την χρήση σύγχρονων ανιχνευτών και με την απλότητα της λειτουργίας των συστημάτων, οι ψευδείς συναγερμοί αποτρέπονται στο ελάχιστο. Η Normatelecom A.E συνεργαζόμενη με εταιρίες κολοσσούς στο κομμάτι των συστημάτων συναγερμού όπως PARADOX , SATEL & Bosch Security προσφέρει ασφάλεια και τεχνολογική καινοτομία.

ACCESS CONTROL

Ευέλικτα συστήματα ελέγχου πρόσβασης της Bosch Security, τα οποία δεν επιτρέπουν την είσοδο στην επιχείρηση σας σε απρόσκλητους επισκέπτες, προστατεύοντας παράλληλα και την περιουσία σας και το προσωπικό. Η είσοδος επιτρέπεται σε εξουσιοδοτημένα άτομα με χρήση κάρτας, κωδικού ή ακόμα και με δακτυλικό αποτύπωμα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Ολοκληρωμένα-Καινοτόμα , συστήματα ανίχνευσης πυρκαγιάς για κάθε εφαρμογή. Λύσεις οι οποίες έχουν κατασκευαστεί για να ανιχνεύουν την φωτιά όσο το δυνατών νωρίτερα και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστήματα ασφαλείας (Πυρόσβεση-Public Address), εξασφαλίζουν την ακεραιότητα της ανθρώπινης ζωής.