συστήματα ασφαλείας HikVision

Ενημερωθείτε για τα συστήματα ασφαλείας της Hikvision.

Η Hikvision προάγει τις βασικές τεχνολογίες κωδικοποίησης ήχου και βίντεο. Επίσης, επεξεργασία εικόνας βίντεο και σχετικής αποθήκευσης δεδομένων. Καθώς και τεχνολογιών μελλοντικής προβολής, όπως τεχνητή νοημοσύνη, cloud computing και μεγάλα δεδομένα. Τα τελευταία χρόνια, η Hikvision εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία της στην κάλυψη των αναγκών των πελατών. Σε διάφορες κατακόρυφες αγορές, συμπεριλαμβανομένων της δημόσιας ασφάλειας, των μεταφορών, της λιανικής, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, των έξυπνων κτιρίων και άλλων. Κατά συνέπεια, η εταιρεία παρέχει επαγγελματικές και εξατομικευμένες λύσεις για την κάλυψη διαφορετικών απαιτήσεων της αγοράς. Εκτός από τη βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, η Hikvision επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε βιομηχανίες έξυπνης οικιακής τεχνολογίας. Επίσης, βιομηχανικού αυτοματισμού και ηλεκτρονικών αυτοκινήτων – όλες βασισμένες στην τεχνολογία πληροφοριών βίντεο – για να εξερευνήσει κανάλια για τη διατήρηση της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης.

H NORMA TELECOM Α.Ε σε συνεργασία με την Hikvision παρέχει συστήματα ασφαλείας. Προτείνει λύσεις στους πελάτες/συνεργάτες της αναλαμβάνει την σωστή εγκατάσταση και συντήρηση του εξοπλισμού της. Επικοινωνήστε με κάποιον εκπρόσωπό μας στα στοιχεία που υπάρχουν στο κάτω μέρος της σελίδας. Εναλλακτικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ. Ρωτήστε μας για τις λύσεις που προτείνουμε σχετικά τον εξοπλισμό της Hikvision. Ρωτήστε για τους προμηθευτές μας και ότι χρειάζεστε για την ποιότητα των συστημάτων μας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα της εταιρείας, τις δράσεις της και τις νέες συνεργασίες της μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Στο facebook και στο twitter.