ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ

Συνεδριακός εξοπλισμός από την NORMA TELECOM Α.Ε. Ενημερωθείτε για τα συστήματα και τις λύσεις που προτείνουμε!

Επαγγελματικά συνεδριακά συστήματα, συστήματα ταυτόχρονης μετάφρασης, συστήματα τηλεδιάσκεψης και ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Επιτραπέζια, σταθερά ή μετακινούμενα, ασύρματα ή ενσύρματα, τα συστήματα μας μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και παρέχουν την καλύτερη δυνατή λύση για κάθε συνεδριακό χώρο ή αίθουσα συσκέψεων. Είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Fonestar & της Bosch σε όλη την Ελλάδα. Ο συνεδριακός εξοπλισμός της είναι ότι πιο καινοτόμο.

Συνεδριακά Συστήματα - Συστήματα Ταυτόχρονης Μετάφρασης - Συστήματα Τηλεδιάσκεψης - Ηλεκτρονική Ψηφοφορία -Συνεδριακός Εξοπλισμός

Η NORMA TELECOM A.E. δραστηριοποιείται στα συνδεδριακά συστήματα και γενικά στον συνδεδριακό εξοπλισμό. Η εμπειρία της στον τομέα είναι πολυετής με συνεργάτες καταξιωμένους στον χώρο. Ως επίσημος αντιπρόσωπος της Fonestar και της Bosch η NORMA TELECOM παρέχει καινοτόμο εξοπλισμό. Συμπεριλαμβάνονται συνεδριακά συστήματα, συστήματα ταυτόχρονης μετάφρασης, συστήματα τηλεδιάσκεψης και ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Επικοινωνήστε με κάποιον εκπρόσωπό μας στα στοιχεία που υπάρχουν στο κάτω μέρος της σελίδας. Εναλλακτικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ. Ρωτήστε μας για τις λύσεις που προτείνουμε σχετικά με τα συνεδριακά συστήματα και γενικά με τον συνεδριακό εξοπλισμό. Ρωτήστε για τους προμηθευτές μας και ότι χρειάζεστε για την ποιότητα των συστημάτων μας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα της εταιρείας, τις δράσεις της και τις νέες συνεργασίες της μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Στο facebook και στο twitter.