Προβολικά Συστήματα & Συστήματα παρουσιάσεων

ΕΙΚΟΝΑ
(προβολικά συστήματα, συστήματα παρουσιάσεων )

Η Norma Telecom AE, έχει την εξειδίκευση από απλά προβολικά συστήματα & συστήματα παρουσιάσεων, οθόνες προβολής με LED video walls μέχρι πολύπλοκα συνεδριακά συστήματα, διαδραστικούς πίνακες και συστήματα τηλεδιάσκεψης για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα. 

Μάθετε περισσότερα για τα συστήματα της Norm Telecom επικοινωνώντας μαζί μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Εκπρόσωποί μας μπορούν να σας δώσουν λύσεις που σχετίζονται με την εικόνα. Προβολικά συστήματα, συστήματα παρουσιάσεων και οποιαδήποτε νέα τεχνολογία υπάρχει στον χώρο αυτό. Προμηθευόμαστε από τους  καλύτερους και οι προτάσεις μας έχουν άμεσο αντίκτυπο στην επιχείρησή σας. Έχουμε εξειδίκευση στον χώρο της εικόνας περιλαμβάνοντας προβολικά συστήματα και συστήματα παρουσιάσεων, οθόνες προβολής, ενώ στηρίζουμε και πολύπλοκα συνεδριακά συστήματα, διαδραστικούς πίνακες και οτιδήποτε χρειάζεται ο πελάτης.

Βελτιώστε τις υποδομές σας στηριζόμενοι στις τεχνολογίες του μέλλοντος. Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες σας και την εικόνα της επιχείρησή σας. Από εμάς θα λάβετε προτάσεις, άμεση βοήθεια και εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε τις εγκαταστάσεις και την υποστήριξη των συστημάτων μας έχοντας ως γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας. Άμεση επικοινωνία και γρήγορη εξυπηρέτηση. Διαθέτουμε τις πιστοποιήσεις για μία ασφαλή και αποδοτική εργασία.

Τέλος, στην σελίδα μας μπορείτε να πληροφορηθείτε για τους προμηθευτές μας και τις λύσεις που προτείνουμε για κάθε περίπτωση.  Ουσιαστικά θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν εικόνα, ήχο, ασφάλεια κ.α. Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία από την σελίδα προφίλ και πληροφορηθείτε για τις ενέργειές μας από τα νέα μας. Δείτε συνολικά τα έργα μας και την πορεία μας στο χώρο των τηλεπικοινωνίων και συστημάτων.