Ήχος
Μεγαφωνικά Συστήματα

Η Norma Telecom AE, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι του ήχου με  μεγαφωνικά συστήματα. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ήχου υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα (μεγαφωνικά συστήματα) καλύπτουν κάθε απαίτηση, είτε πρόκειται για οικιακές εφαρμογές, είτε για επαγγελματικό ήχο. Μάθετε περισσότερα για τα συστήματα ήχου της εταιρείας συμπεριλαμβανομένων και των μεγαφωνικών συστημάτων. Επικοινωνήστε με κάποιον εκπρόσωπό μας στα στοιχεία που υπάρχουν στο κάτω μέρος της σελίδας. Εναλλακτικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ

μεγαφωνικά συστήματα Normatelecom

Ολοκληρωμένες λύσεις ήχου υψηλής ποιότητας, με προϊόντα που καλύπτουν κάθε απαίτηση, είτε πρόκειται για οικιακές εφαρμογές, είτε για επαγγελματικό ήχο. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και ως επίσημος αντιπρόσωπος της ισπανικής εταιρίας Fonestar , παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε ιδιαίτερη ανάγκη. Ιδανικά για συνεδριακά κέντρα, αμφιθέατρα, σχολεία, ξενοδοχεία, νυχτερινά κέντρα, στάδια κλπ. Ρωτήστε τους εκπροσώπους της εταιρείας για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

FONESTAR MATRIX EDITOR

fonstar matrix συστήματα ήχου
Η Fonestar έχει το δικό της πρόγραμμα διαχείρισης των συστημάτων Matrix για να μπορεί να γίνει η σωστή παραμετροποίηση με βάση τις ανάγκες κάθε εγκατάστασης. Η λειτουργία έκδοσης του Matrix επιτρέπει σε πραγματικό χρόνο επεξεργασία παραμέτρων επεξεργασίας σήματος εισόδου / εξόδου, κατανομή πηγών σε ζώνες, εξασθένιση εισόδων στάθμης σήματος, αυτόματη μίξη, το όνομα της συσκευής που θα αλλάξει και οι εργοστασιακές τιμές να αποκατασταθούν. Από προεπιλογή.