Ηχητικά συστήματα fonestar

Η FONESTAR, είναι μια ισπανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1947 αφιερωμένη στα ηχητικά και οπτικοακουστικά συστήματα. Εχει ένα τμήμα αφιερωμένο στον επαγγελματικό εξοπλισμό ήχου και άλλο που σχετίζεται με τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης. Από την αρχή της, η FONESTAR έχει ειδικευτεί στον τομέα των επαγγελματικών συστημάτων PA. Επένδυσε στα τμήματα R + D + i και Projects που οδήγησε στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιονδήποτε τύπο εγκατάστασης, όπως εμπορικά κέντρα, αθλητικά συγκροτήματα, αεροδρόμια ή θέατρα. Η δημιουργία συστημάτων ήχου της οικογένειας AIP ή συστημάτων ZSM που είναι προγραμματιζόμενα προγράμματα αναπαραγωγής ήχου είναι μερικά μόνο παραδείγματα. Επιπλέον, η ικανότητα του εξοπλισμού να ενσωματώσει , το πρότυπο λύσεων ήχου (Bluetooth, WiFi, SIP) και πρότυπα (EN 54) καθιστά δυνατή την ταχεία επέκταση και ενημέρωση και των δύο υπαρχουσών προτύπων στις νέες εγκαταστάσεις. Η επιτυχία αυτού του τομέα, έχει κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των βασικών πελατών και στις πέντε ηπείρους.

H NORMA TELECOM Α.Ε σε συνεργασία με την Fonestar παρέχει ηχητικά συστήματα και οπτικοακουστικά συστήματα. Προτείνει λύσεις στους πελάτες/συνεργάτες της αναλαμβάνει την σωστή εγκατάσταση και συντήρηση του εξοπλισμού της.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα της εταιρείας, τις δράσεις της και τις νέες συνεργασίες της μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Στο facebook και στο twitter.