ΔΙΚΤΥΑ

Εγκατάσταση Δίκτυα Norma Telecom

Ενημερωθείτε για τις λύσεις που προτείνει η NORMA TELECOM Α.Ε στα δίκτυα.

Η εταιρία μας προφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για ενσύρματες εφαρμογές δικτύου DATA & ασύρματες λύσεις WiFi. Με πολυετή εμπειρία στη μελέτη, το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη συντήρηση των συστημάτων που αναφέρθηκαν παραπάνω. Η εταιρία παρέχει αξιόπιστες και απόλυτα λειτουργικές λύσεις στο κομμάτι των δικτύων χρησιμοποιώντας συστήματα των εταιριών Mikrotik & Ubiquiti.

Δίκτυα - Εγκατάσταση & Λύσεις

Η NORMA TELECOM A.E., δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στον τομέα των δικτύων . Έχει το πλέον καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό στο χώρο των ενσύρματων και ασύρματων εφαρμογών. Επικοινωνήστε με κάποιον εκπρόσωπό μας στα στοιχεία που υπάρχουν στο κάτω μέρος της σελίδας. Εναλλακτικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ. Μάθετε περισσότερα για τα συστήματα της NORMA TELECOM επικοινωνώντας μαζί μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Εκπρόσωποί μας μπορούν να σας δώσουν λύσεις που σχετίζονται με τα δίκτυα. Βελτιώστε τις υποδομές σας στηριζόμενοι στις τεχνολογίες του μέλλοντος. Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες σας και την εικόνα της επιχείρησή σας. Από εμάς θα λάβετε προτάσεις, άμεση βοήθεια και εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε τις εγκαταστάσεις και την υποστήριξη των συστημάτων μας έχοντας ως γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας. Άμεση επικοινωνία και γρήγορη εξυπηρέτηση. Διαθέτουμε τις πιστοποιήσεις για μία ασφαλή και αποδοτική εργασία.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα της εταιρείας, τις δράσεις της και τις νέες συνεργασίες της μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Στο facebook και στο twitter.