τηλεφωνικά κέντρα Platan

Ενημερωθείτε για τα τηλεφωνικά κέντρα που παρέχει η Platan (IP PBX Telephone Systems & PBX Servers).

Η Platan είναι κορυφαίος προμηθευτής τηλεφωνικών κέντρων από την Πολωνία. Κατασκευάζει τηλεφωνικά κέντρα τεχνολογίας IP PBX Telephone Systems και PBX Servers. Χάρη στην ολοκληρωμένη προσφορά της στο κομμάτι της ποιότητας και δυνατοτήτων που προσφέρουν τα τηλεφωνικά κέντρα, είναι ικανά να ικανοποιήσουν τις πιο εξελιγμένες απαιτήσεις ενός ευρέος φάσματος πελατών. Από μικρές και μεσαίες εταιρείες έως μεγάλες επιχειρήσεις .

Τηλεφωνικά Κέντρα Platan

H NORMA TELECOM Α.Ε σε συνεργασία με την Platan παρέχει λύσεις στα τηλεφωνικά κέντρα. Προτείνει λύσεις για τα τηλεφωνικά κέντρα στους πελάτες/συνεργάτες της και αναλαμβάνει την σωστή εγκατάσταση και συντήρηση του εξοπλισμού της. Επικοινωνήστε με κάποιον εκπρόσωπό μας στα στοιχεία που υπάρχουν στο κάτω μέρος της σελίδας. Εναλλακτικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ. Ρωτήστε μας για τις λύσεις που προτείνουμε σχετικά τον εξοπλισμό της Platan. Ρωτήστε για τους προμηθευτές μας και ότι χρειάζεστε για την ποιότητα των συστημάτων μας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα της εταιρείας, τις δράσεις της και τις νέες συνεργασίες της μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Στο facebook και στο twitter.

Τέλος, στην σελίδα μας μπορείτε να πληροφορηθείτε για τους προμηθευτές μας και τις λύσεις που προτείνουμε για κάθε περίπτωση.  Ουσιαστικά θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν εικόνα, ήχο, ασφάλεια κ.α. Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία από την σελίδα προφίλ και πληροφορηθείτε για τις ενέργειές μας από τα νέα μας. Δείτε συνολικά τα έργα μας και την πορεία μας στο χώρο των τηλεπικοινωνίων και συστημάτων.